Tarihe Mâl Olmuş ve Ünlü Şahsiyetlerin Biyografileri

KimdirKimdir.com

Serdar Özer Kimdir
Serdar Özer Kimdir

Serdar Özer (d. 21 Ocak 1980, İstanbul), Türk sinema ve dizi oyuncusu.

Serdar Özer Girne Amerikan Üniversitesi’nde turizm-otelcilik ve Beykent Üniversitesi İşletme bölümlerinden mezun oldu. Ayrıca oyunculuk eğitimi için bir dönem Ayla Algan’la çalıştı ve bir çok yerli yabancı work-shoplara katıldı.

Kariyeri
Oyunculuk kariyerine 2003 yılında Hekimoğlu dizisiyle başladı. Ardından Küçük Kadınlar, Ay Tutulması, Dedemin Dolabı, Emret Komutanım Yeniden gibi birçok Tv dizisinde rol aldı. Aralık 2017 itibariyle Fikret Kuşkan, Elifcan Ongurlar, Tuvana Türkay, ve Özgün Çoban gibi isimlerin rol aldığı Kızlarım İçin adlı dizide rol almaktadır.

Özel yaşamı
Serdar Özer, Çiğdem Özer ile evlidir. Özer Beşiktaş taraftarıdır.

Filmografi

  • Hekimoğlu (2003, dizi)
  • Yanık Koza (2005-2007, dizi)
  • Yaralı Yürek (2007, dizi)
  • Küçük Kadınlar (2008-2011, dizi)
  • Ay Tutulması (2008-sinema) (Zafer)
  • Dedemin Dolabı (2012-2013, dizi)
  • Emret Komutanım Yeniden (2013, dizi)
  • Kaderimin Yazıldığı Gün (2014-2015, dizi)
  • Bana Sevmeyi Anlat – Engin (2016-2017, dizi)
  • Cesur ve Güzel – Savcı Serhat (2017, dizi)
  • Kızlarım İçin – Avukat Yağız (2017, dizi)

Reklam Alanı

Biyografi Detayları
  • Burç: -
  • Meslek: -
  • Doğum Tarihi: -
  • Ölüm Tarihi: -
  • Doğum Yeri: -
  • Ölüm Yeri: -
  • Ekleyen: admin
  • Tarih: 20/12/2017
  • Kategori: Oyuncu
  • Görüntülenme: 398

Reklam Alanı

© Kimdir
%d blogcu bunu beğendi: